Bezuidenhoutseweg 72-G
2594 AW, Den Haag

Eigendom informatie

Adres Bezuidenhoutseweg 72-G
Stad Den Haag
Prijs € 2.550
Vierkante meters 120 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Interieur Ongemeubileerd

Omschrijving

Is dit de mooiste locatie in Den Haag?
Met uitzicht over het mooie Haagse Bos, op loopafstand van het Centraal Station, naast de gezellige winkelstraat Theresiastraat, om de hoek van de uitvalswegen denken wij in ieder geval van wel.
Daarnaast is het ook een genot om in het prestigieuze QueensHouse te wonen. Fijne buren, goed geïsoleerde appartementen in een goed onderhouden appartementen complex met een eigen parkeergelegenheid en berging in de kelder, bent u op deze bijzondere locatie dus ook van alle gemakken voorzien.

Maar…. er is meer! Het appartement zelf beschikt over een ruime woon/eetkamer met open keuken, uitzicht over het bos, een ruime wasruimte, gasten toilet en twee slaapkamers met maar liefst twee badkamers. In de badkamer van de hoofdslaapkamer is eveneens het tweede toilet.

Indeling:
Entree via representatieve gang met bellen tableau en brievenbussen, lift en trap naar de 7 etages, galerij met voordeur van het appartement.
Entree appartement met hal, gang met toegang tot de twee slaapkamers, beiden met en-suite badkamers, gasten toilet, wasruimte en de woon/eetkamer met open keuken.

Enkele kenmerken zijn:
- goed geïsoleerd (B)
- licht
- luxe afgewerkt
- veilig
- groen uitzicht
- centraal gelegen
- Inpandige parkeerplaats apart te huur voor Euro 150

Locatie

Interesse in deze woning?

Neem contact op voor het maken van een afspraak.
Bel +31(0)70-3637370, of maak gebruik van onderstaand formulier.