De Genestetlaan 58
2522 LN, Den Haag

Eigendom informatie

Adres De Genestetlaan 58
Stad Den Haag
Prijs € 1.075
Vierkante meters 73 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Interieur Ongemeubileerd

Omschrijving

With 3 rooms and a seperate kitchen, this 73 m2 apartment provides a great and spacious home. The large windows in every space in the house ensure lots of daylight reflecting the freshly painted walls. It is located in Laakkwartier close to public transport and many stores. This neat apartment is available immediately! It is also available for home sharers.

Lay out:
Entering the stairs, the front door is located on the right. Walking through the hallway, the first and smallest room can be found on the right. Straight from the hall way is the largest room which can be used as the living room. Next is another room with french doors to the balcony. The kitchen is found in a seperate space including all essential equipement. The kitchen also has a door to the balcony. Next is the spacious bathroom with shower, bathtub, double washbasin. The toilet is separate.

PLEASE NOTE: Due to great interest for this apartment the possibility for physical viewings has been closed


NL:

Met 3 kamers en een aparte keuken is dit appartement van 73 m2 een geweldige en ruime woning. De grote ramen in elke ruimte van de woning zorgen voor veel daglicht dat gereflecteerd wordt door de pas geschilderde muren. Het is gelegen in Laakkwartier nabij openbaar vervoer en vele winkels. Dit nette appartement is per direct beschikbaar! Het is ook beschikbaar voor woningdelers.

Indeling:
Bij het betreden van de trap bevindt zich de voordeur aan de rechterkant. Lopend door de gang is rechts de eerste en kleinste kamer te vinden. Recht voor vanuit de hal is de grootste kamer die als woonkamer gebruikt kan worden. Aansluitend is nog een kamer met openslaande deuren naar het balkon. De keuken bevindt zich in een aparte ruimte met alle essentiële apparatuur. De keuken heeft ook een deur naar het balkon. Aansluitend is de ruime badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel. Het toilet is apart.


LET OP : Wegens grote interesse voor dit appartment is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen

Huisvestigingsvergunning:
Voor deze woning is een huisvestingsvergunning vereist, raadpleeg de website van de Gemeente Den Haag voor de voorwaarden. Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u aanvullende op onze huurvoorwaarden te voldoen aan de onderstaande eisen:
- U bent 18 jaar of ouder.
- U en de leden van uw huishouden hebben de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel.
- Het bruto jaarinkomen (incl. vakantiegeld) van uw huishouden is € 60.036 of minder bij een eenpersoonshuishouden of € 70.036 of minder bij een huishouden met 2 of meer personen (bedrag vanaf 1 januari 2021).

Locatie

Interesse in deze woning?

Neem contact op voor het maken van een afspraak.
Bel +31(0)70-3637370, of maak gebruik van onderstaand formulier.