PR Housing | Uw verhuurmakelaar bij het verhuren van uw huis

PR Housing is een toonaangevende en betrouwbare verhuurmakelaar in Den Haag en omgeving met een jarenlange ervaring in de verhuur aan expats en repatriates. Wij specialiseren ons in de verhuur van woningen voor korte en lange termijn.  Dankzij ons grote netwerk kunnen wij ook uw woning snel bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen.

Uiteraard komt er bij het verhuren van uw woning veel kijken. Het vinden van de juiste huurders, het benodigde papierwerk,verzekeringen, betalingen en het onderhoud van uw woning zijn belangrijke stappen in dit traject. En dit kan lastig zijn, zeker als u op afstand of in het buitenland verblijft. Hierbij PR Housing, kan ons property management team dit allemaal voor u organiseren zodat u hier geen zorgen over heeft!

Hier zijn een aantal zaken die wij voor u kunnen verzorgen:

  • Door onze zorgvuldige screening vinden wij voor u een betrouwbare huurder
  • Het opstellen van de benodigde contracten en papierwerk
  • Het incasseren van de huur en het onderhoud van uw woning
  • Wij stellen jouw huis voor aan ons uitgebreide netwerk van internationale klanten
  • Wij regelen bezichtigingen, inspecties, en alle andere onvoorziene omstandigheden.

Woningen verhuren wij na een zorgvuldige screening voornamelijk aan expats en medewerkers van internationale bedrijven in Den Haag en omgeving.

Zodra er een geschikte huurder voor uw woning is gevonden, verzorgen wij uiteraard de check-in, de communicatie met de huurders en het onderhoud van de woning. Maar dat niet alleen, PR Housing staat u tijdens de gehele verhuurperiode bij. Samen kijken wij naar uw wensen en behoeften.

Welke woningen verhuurt PR Housing in Den Haag?

PR Housing is continu op zoek naar een variëteit aan huurwoningen voor expats. Van kleine tot grote appartementen, familiehuizen en luxe villa’s in en rondom Den Haag.

Ook kunt u bij PR Housing terecht voor een second opinion om te verifiëren en zeker te stellen dat u de juiste huurprijs ontvangt voor uw woning in de huidige markt.

Neem gerust contact met ons op als u betrouwbaar en succesvol uw woning wilt verhuren

Uw woning verhuren is net zo makkelijk als 1, 2, 3!

Meld uw woning per email of via de website aan bij PR Housing

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

De huurprijs bepalen

In samenspraak met u bepalen wij de huurprijs en houden rekening met alle factoren die voor u van belang zijn. En valt uw woning in de vrije sector, dan heeft u veel vrijheid bij het vaststellen van de huurprijs!

Uw huurder gevonden

PR Housing vindt zorgvuldig gescreende en betrouwbare huurders voor u.