Het huren van een woning

Bent u op zoek naar een appartement of gezinswoning in of rondom Den Haag? We zijn hier om te u helpen! Wij hebben zowel gemeubileerde als ongemeubileerde woningen beschikbaar die zowel voor korte als lange termijn te huur zijn. Blader door onze website om ons recente woningaanbod te bekijken. U kunt ook ons ​​“woning zoek formulier” invullen. Zo kunt u ons een passende woning laten zoeken. In elk geval kunt u ons altijd bellen.

Of u nu bekend bent in een gebied of een speciale school, vervoer of andere behoeften in gedachten heeft, wij zijn hier om u te helpen bij het vinden van de beste woning voor u. We organiseren efficiënt geplande reizen rond uw agenda. Deze rondleidingen kunnen tijdens kantooruren starten vanuit uw kantoor, hotel of een andere gewenste locatie. Het team van PR Housing streeft er altijd naar om u de meest uitgebreide huisvestingsoplossingen te bieden. Samen streven we er ook naar om u de beste service te bieden; d.w.z. het verkrijgen en regelen van uw nutsvoorzieningen, tv / internetverbindingen en meer. Daarnaast kunnen wij u adviseren over het onderhoud van de woning, zoals tuinieren en huishouden. Eenmaal gesetteld, zijn we slechts een telefoontje of e-mail verwijderd als u ons nodig heeft.

Toekomstplannen?

Bent u op zoek naar een appartement in de nabije toekomst, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en volg onze sociale media kanalen. Op deze manier kunnen wij u op de hoogte houden van recente panden, nieuwe ontwikkelingen en markttrends.