PR Housing | De expat makelaar van Den Haag

PR Housing is uw partner bij het huren, verhuren en kopen van uw woning. Bent u op zoek naar een woning in Den Haag en omgeving, dan zijn wij u graag van dienst. Van grote familiehuizen tot middelgrote en kleine appartementen, bij PR Housing helpen wij u graag bij het vinden van uw gedroomde woning voor korte of langere duur, alles is mogelijk!

Ook huiseigenaren kunnen terecht bij PR Housing; dankzij ons grote netwerk kunnen wij uw woning snel bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. PR Housing staat bekend als een toonaangevende en betrouwbare verhuurmakelaar in Den Haag en omgeving bij wie kwaliteit en service voor u als huiseigenaar voorop staat. Dat is zorgeloos verhuren via PR Housing!

Tevens staan wij u of uw organisatie graag bij als aankoop/verhuur makelaar van uw nieuwe (gespecialiseerde) woning en/of bedrijfsobject.

Graag nodigen wij u uit om onze website bekijken zodat u een indruk krijgt van wat PR Housing voor u en/of uw organisatie kan betekenen. Uiteraard horen wij graag van u!

Onze nieuwste huurwoningen

Vind uw nieuwe woning in drie simpele stappen

Stap 1
Stap 1: Bent u op zoek naar een gemeubileerde of ongemeubileerde woning?
Stap 2
Stap 2: Hoeveel slaapkamers wenst u?
Stap 3
Stap 3: Wat is uw maximum budget?