Uw huis in Den Haag verhuren aan betrouwbare huurders via PR Housing
X

Uw Woning in Den Haag Verhuren?  

Bij het verhuren van uw woning komt veel kijken. Het vinden van de juiste huurders is een belangrijke stap in dit traject. U bent immers op zoek naar huurders die netjes met de woning omgaan en de huur op tijd betalen. Uw woning adverteren onder de juiste doelgroep is dan ook essentieel.
PR Housing is een toonaangevende en betrouwbare verhuurmakelaar in Den Haag en omgeving. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij uw woning snel bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Woningen verhuren wij voornamelijk aan expats en medewerkers van internationale bedrijven in Den Haag en omgeving.

1 Woning aanmelden

U kunt eenvoudig uw woning vrijblijvend aanmelden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

2 Huurprijs bepalen

Bij het bepalen van de huurprijs spelen diverse factoren mee. Valt uw woning in de vrije sector?
Dan heeft u veel vrijheid bij het vaststellen van de huurprijs.

3 Huurder zoeken

PR Housing vindt voor u na een zorgvuldige screening, een betrouwbare huurder die de woning netjes verzorgd.

Zorgeloos uw woning in Den Haag verhuren

Zodra er een geschikte huurder voor uw woning is gevonden, verzorgen wij uiteraard de check-in. Maar dat niet alleen, PR Housing staat u tijdens de gehele verhuurperiode bij. Samen kijken wij naar uw wensen en behoeften.
Zaken waarbij PR Housing u kan helpen zijn onder andere het opstellen van de benodigde contracten en papierwerk, het incasseren van de huur, de communicatie met de huurders en het onderhoud van de woning. Dat is zorgeloos verhuren via PR Housing!

Woning aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.